donderdag, maart 15, 2007

Uitstapjes




Met 2 kinderen, allebij een fultime job en geen familie in de buurt is er altijd tijd tekort. Tijdens de week kunnen we niet veel ondernemen met de kinderen; dus tijdens de weekends proberen we dat te compenseren. Zaterdag voormiddag alleen even naar de costco (onze favoriet winkel) om de nodige voorraden voedsel in te slaan en dan is het tijd voor uitstapjes en/of ontspanning zoals daar zijn de zoo, seaworld en af en toe een "hick".

Het eerste weekend van februari zijn we naar de missie van

San Jose geweest. Erg mooi, ook voor de kinderen. Ze hadden ruimte om rond te lopen en vooral Jarne was nieuwschierig naar waar de kindjes moesten slapen en waar de grote mensen en of die mensen nu allemaal dood waren.

Vorige zondag wouden we terug gaan, maar het regenweer ( ja, regen kennen ze hier ook) strooide roet in het eten. Dus halverwege, de afrit genomen richting "Witte" museum. Een speciale tentoonstelling over het zuiden van Texas, een paar dinosourussen en andere dieren en de dag was al weer om. Het Witte museum is erg kindvriendelijk. Overal zijn er wel dingen die ze kunnen aanraken, of dingen waar ze kunnen opkruipen en voor de grotere kinderen zijn er overal infobordjes op hun niveau. In de tuin is er een speciaal "tree house" waar kinderen kunnen rondlopen en op een speelse manier kunnen kennis maken met wetenschap. Het is bovendien op loopafstand van de zoo, of treinafstand want er rijdt een treintje dat zowel de zoo, als het museum als de Japanse tuin verbindt.

1 opmerking:

moeke zei

we kijken er naar uit als komen in juni we tellen af !!!!!
moeke