dinsdag, januari 22, 2008

Belevenissen op een drafje

Begin december: de sint en moeke kwamen langs, allen beladen met gifts. Big Bend was ons zo meegevallen dat we besloten met zijn allen ( - Hugo die moest werken ) nog eens te gaan. Tweede keer , betere keer: beter weer, Havalina's en herten gezien en veel gewandelt. Kleine correctie op dit laatste: Tibe ook veel gedragen in de superdeluxe rugdrager (of hoe noem je zoiets), vooral superdelux voor Tibe, de drager ( ik dus) hield er 2 fameuze blauw plekken aan over (neen, geen foto's) op de heupen.



En voor wie zich ongerust maakt na het bekijken van de foto's, Jarne en Tibe zijn nog altijd de beste vrienden.


We hebben samen onze kerstboom gezet, we zijn samen naar het centrum van Sant Antonio geweest om de kerstversiering te zien en we hebben samen Kerst gevierd. En voor dat we het goed en wel beseften gingen ze alweer naar huis. Daarna kwam nieuwjaar, karina en haar mama Christina vierden met ons de komst van een nieuw jaar. Spaghetti met zalm en room en pannekoeken met ijs, slagroom en chocoladesauce als nagerecht. De kinderen hielden het net zolang uit als de ouders, 1uur30 op de eerste dag gingen we slapen .

Wat is er daarna nog gebeurd? Jarne die verjaard was in december kreeg het 2 de weekeinde van januari zijn feestje. Vele kindjes: Hanah, Touran, Giovanni, Ivan, Ian, Lucas, Madison , Karina, Rachel en natuurlijk Jarne en Tibe. Veel gelopen, gespeeld, filmpje gekeken en natuurlijk gegeten: groenteschotel, broodjes, kaas , koekjes, shipjes en dipjes en natuurlijk taart: zelfgemaakte slagroomtaart. Als speciale gasten: Plop en zijn vriendjes in de vorm van slingers aan de muur.

De laatste foto's moet ik nog opladen, dus die komen er nog aan.

Geen opmerkingen: