dinsdag, augustus 28, 2007

Hiep hiep hoera TIbe is 3 jaar

Volgens Jarne pas op zaterdag en dan ook pas nadat hij de kaarsjes had uitgeblazen maar officieel was het dus vrijdag D-day. Tibe werd tot kleuter gepromoveerd, dus vanaf nu zonder tutje slapen, altijd op het potje gaan en geen potje maken van zijn eten. Hoop doet leven.
Vrijdag morgen had hij al drie kaarsjes mogen uitblazen en zaterdag was het dan eindelijk zover: feest. Moeke was zo vriendelijk geweest om piet pieraat spulletjes op te sturen waarmee we het huis konden versieren, kwestie van de Amerikanen ook een beetje Vlaamse "cultuur" bij te brengen, ;-)
Eerst spelen en eten, ik had voor broodjes en beleg, fruit en chips en dip gezorgd en daarna naar het zwembad. We hadden geluk de zon scheen, dus het water bracht de broodnodige verkoeling. We besloten de taart aan het zwembad te eten en net toen ik daarmee aankwam begon het te stortregenen. Gelukkig is er een groot deel overdekt, dus kaarsjes blazen en taart eten ging perfect. Bovendien had de regen alle andere mensen weggejaagd dus hadden we alle ruimte voor ons alleen. Vijf minuten later hield het op met regenen en langzamerhand gingen de mensen naar huis. Volgens Jarne veel te vroeg, Jarne is de persoon die bij alle feestjes het licht wil uitdoen, ik kijk al uit naar zijn tienerjaren.

Geen opmerkingen: