dinsdag, oktober 30, 2007

Halloween

Zaterdag een vervroegd Haloween feestje bij Madison. Madison woont in een erg leuke buurt met een gemeenschappelijke speelgrond, of hoe je zoiets noemt. Zaterdag was er dus een Halloweenfeestje, dat betekende net ervoor snel naar de Wallmart gaan voor een kostuum. En neen, ik wil echt geen 30 dollar voor een kostuumpje betalen. Tibe werd een beer, kostuum van zijn neefje ( ondertussen neef) uit Belgie) en Jarne werd een ridder. Madison en Ella ( haar zusje) waren prinsesjes of elfjes, in ieder geval mooie meisjes.

Na het feestje zijn we samen gaan eten in "The Magic Timemachine". Voor Madison de eerste maal, maar het viel blijkbaar erg mee want sindsdien vraagt ze telkens als ze mij ziet of we nog eens naar dat restaurant gaan.
Woensdag, Halloween op school. De school ligt in een bedrijvenpark en alle klassen gingen bij debedrijven langs om te trick-or-treaten. Carina's mama was zo vriendelijk om foto's door te sturen van Jarne en Carina in volle actie.

's Avonds alweer trick-or-treating, deze keer in de wijk van Madison. Eerste keer dat we er echt aan deelnamen. In 2005 kwamen we aan op 3 november, vorige jaar waren op vakantie in Belgie en dus dit jaar premiere! En ik moet zeggen het was plezant, ontzettend veel kindjes op de baan, allemaal even mooi. Resultaat, 2 vermoeide kindjes en veelm zeer veel snoep. Maar goed we hebben ze goed gedrild ( op die leeftijd gaat dat nog) en dus het eerste wat ze de volgende dag deden was het snoep sorteren. Erg slechte snoep om weg te geven en het minder slechte hielden ze bij. Het erg slechte heb ik maar meegenomen naar het werk, collegialiteit noemen ze zoiets en het minder slechte ligt thuis. Nu de kindjes vergeten het snoep heel erg snel, probleem is dat mijn geheugen voor zoetigheid het erg goed doet.

Geen opmerkingen: